Burs Müracaatında Bulunan Değerli Öğrencilerimiz;
Yeni Dünya Vakfına burs müracaatında bulunan 12.000 öğrenci için yapılan ilk değerlendirmede 3.000 öğrencimizi mülakatlarımıza davet ettik. Müracaat eden öğrencilerin hepsine burs vermeye imkânımız yetmese de Vakıf olarak arzumuz burs veren birtakım kurum / kuruluş / kişilerden burs almalarına referans olmak ve onlara da bu şekilde katkı verebilmektir.
Vakfımıza müracaat eden öğrenciler arasında Tarım Kredi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na (TAREKSAV) müracaat edenler varsa;
Vakfımıza müracaat eden Ziraat Mühendisliği öğrencilerden GÜBRETAŞ’a müracaat eden çiftçi çocukları varsa;
[email protected]  adresine başvuru bilgilerini göndermeleri halinde bu kuruluşlardan burs almaları için referans olacağımızı bildiririz.