X
Ör: Şube, Yurt veya İçerik adı ile yada anahtar kelime ile arama yapabilirsiniz.
Haberler >

Ben Değil, Biz Deme Vaktidir...

Yeni Dünya Vakfı Adıyaman Temsil Heyeti, Adıyaman Lisesine yüksek katılımlı ziyaret gerçekleştirdi.
Vakfın tüm yönetim kadrosunun bulunduğu ziyarette, Adıyaman Lisesi 11 ve 12.  sınıf öğrencileri ile söyleşi gerçekleştirildi. İlin en eski lisesi olan ve birçok değer yetiştirmiş olan okulumuz, ilin o muhteşem mozaiğini yansıtan gençleri ile sohbetin sonu gelmek bilmedi. Yapılan söyleşide yarının teminatı olan gençlerimiz ile “Benlik duygusunun kırılıp biz deme vaktinin geldiği” vurgusu pekiştirildi. Aynı söyleşide akademisyen, elektrik ve elektronik, mimar, şehir planlama, avukat, öğretmen mesleklerini icra eden yöneticilerimiz, öğrencilere mesleki deneyimlerini aktardı.
Gençlerin ilgi ile dinlediği söyleşide idealistlik abidesi olan Okul Müdürü Bekir Tunç Bey, hem bir hukukçu hem de öğretmenlik kimliği ile kendi öğrencilerine önemli bir hamilik yaptığı ve okula verdiği farklı vizyonu ile Adıyaman Temsil Heyetini etkiledi.
Söyleşi; öğrencilere, sınavlarında başarılı olması temenni edilerek tamamlandı.
3

Kabul Et