Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, Bursa Temsil Heyeti Başkanı Tahsin Kara ile birlikte Oylat İstişare Toplantısı sonrası yerel yöneticiler ve siyasetçileri ziyaret ederek vakıf çalışmaları hakkında görüştü.

16-18 Şubat tarihleri arasında Bursa İnegöl’deki Oylat kaplıca bölgesinde genel merkezimizin düzenlediği istişare toplantısı sonrası Bursa kent merkezine geçen Başkan Göksu, bir dizi ziyarette bulundu.

Bursa Temsil Heyeti Başkanı Tahsin Kara ve yönetim kurulu üyesi Fatih Ören’in de katıldığı ziyaretlerde vakıf çalışmaları ve Bursa temsilciğinin sürdürdüğü faaliyetler hakkında görüşmeler yapan Başkan Göksu, Bursa’da vakfımıza ve hizmete açılacak olan öğrenci yurdumuza yönelik desteklerinden ötürü belediye başkanlarına teşekkür etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret eden Genel Başkan Mahmut Göksu, daha sonra Bursa temsilciliğimize geçerek vakıf yöneticileri ile bir araya geldi.

file14 file file1 file5 file6 file11 file3 file2 file10 file13

Bir Yanıt bırak