BAŞKAN GÖKSU’NUN ANKARA TEMASLARI - Yeni Dünya Vakfı

BAŞKAN GÖKSU’NUN ANKARA TEMASLARI

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 22 Eylül 2016

Yeni Dünya Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Mahmut Göksu, Ankara’da belediye başkanları ve bürokratlara yönelik çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Ankara temaslarını sürdüren Yeni Dünya Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Mahmut Göksu, Ankara Şube Başkanı Ali Toköz ile birlikte; Mamak, Akyurt, Pursaklar Belediye Başkanları ve Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin’i ziyaret etti.
Ziyaretlerinde Yeni Dünya Vakfının, öğrencilerin başta burs ve barınma olmak üzere; eğitim, kültür, sosyal, sportif faaliyetlerine yönelik verdiği desteğin daha da ileri taşınabilmesi konusunda istişarelerde bulunan Başkan Göksu, eğitime yönelik desteklerin sürdürülebilirliği için güç birliğinin önemine de vurgu yaptı.
Yeni Eğitim Öğretim Yılı’nda vakıf olarak her türlü hazırlıklarını tamamladıklarını da belirten Başkan Göksu, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ve Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.
Ziyarette YDV Ankara Şube Denetim Kurulu Başkanı Recep Yıldırım, Ankara Şube Yönetim Kurulu Üyeleri İlyas Aydoğan, Ahmet Arslanoğlu, Bilal Tekcan ve Komisyon Başkanı Mehmet Tellioğlu da hazır bulundular.
_fdb3278_2img_1416
img_1443