BAŞKAN GÖKSU, BAKAN İSMET YILMAZ’I ZİYARET ETTİ - Yeni Dünya Vakfı

BAŞKAN GÖKSU, BAKAN İSMET YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 26 Ekim 2016

Yeni Dünya Vakfı Mütevelli Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Göksu, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ı ziyaret etti.
Bakan Yılmaz’a vakıf çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Başkan Göksu, eğitim, kültür ve sosyal faaliyetler anlamında sivil toplum kuruluşlarının da önemli bir sorumluluğu olduğunu belirterek, gençleri geleceğe hazırlama ve daha verimli bireyler olarak toplumda yer edinmelerini sağlamak amacıyla Yeni Dünya Vakfı’nın önemli faaliyetleri ve planlamalarının olduğunu vurguladı.
Bakan Yılmaz’a vakıflara yönelik verdiği desteklerden ötürü teşekkür eden Başkan Göksu, eğitime ve insana yönelik tüm yatırımlarda her türlü katkıyı sağlayacaklarının altını çizdi.
Nitelikli ve milli hassasiyetler taşıyan insanlar yetiştirmenin önemine değinen Bakan İsmet Yılmaz ise, Yeni Dünya Vakfı’nın 20 yıldır ortaya koyduğu etkili çalışmalardan ötürü büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Vakıf yayınlarını da inceleyen Bakan Yılmaz, yeni eğitim öğretim yılında Yeni Dünya Vakfı’nın öğrencilere yönelik planlanan faaliyetleri hakkında Başkan Göksu ile fikir telakkisinde bulundu.
14876554_1328275267190939_4569130608077811093_o
14570808_1328275160524283_6682554791235063201_o