Yeni Dünya Vakfı >

“Bağışladık ki 'Hayr' Oldu, Gençler Kütüphane Kurdu!”

IMG-20150216-WA0006

Şanlıurfa’daki Ceylanpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin kundaklanan kütüphanesini yeniden inşa ve ihya etmek için kampanya başlatan Yeni Dünya Vakfı bağışlarınızı yerine ulaştırdı. Vakıf; “Bağışla ki ‘Hayr’ Olsun, Gençler Kitap Okusun!” sloganıyla kampanyayı bağış severlere duyurmuştu.
Vakfımıza ulaşan okulun fedakâr Coğrafya Öğretmeni Halit DURMAZ’ın  isteklerini göz önünde bulundurarak hem bir kütüphane oluşturacak; hem de üniversiteye hazırlanan öğrenciler için test ve kaynak kitaplarından oluşan bağışları okula teslim eden Yeni Dünya Vakfı; böylesine ulvî bir hayrın ameliyesini üstlenmiş oldu. Gelen fotoğraflardaki öğrencilerin ve öğretmenlerinin yüzlerinden okunan mutluluk ile kütüphanenin yeniden hayat bulmuş hali; ziyadesiyle yapılan hayrın yerini bulduğunun ifadesi oldu.
Nerede ve hangi şartlarda olursa olsun daima gençlerin yanında ve eğitim dostu olarak çalışan; taşın altına elini koymaktan imtina etmeyen Yeni Dünya Vakfı; bu çağrısına destek veren, yarın “Ben varım!” diyecek “gençlik” için bugün “Biz varız!” diyen bütün bağışseverlere ve vakıf dostlarına teşekkür ediyor. “Bağışladık ki ‘Hayr’ Oldu, Gençler Kütüphane Kurdu!”

IMG-20150216-WA0008