ANTEP'TEN SURİYE'YE YARDIM ELİ

Yeni Dünya Vakfı Gaziantep Temsilciliği tarafından, Suriye halkına ulaştırılmak üzere hazırlanan yardım paketleri yola çıktı.
İç savaş nedeniyle yaşam mücadelesi veren mazlum Suriye halkı için yardım paketleri hazırlayan Gaziantep Temsilciliği, AFAD İl Müdürlüğüne bağlı konvoy ile komşularına yardım eli uzattılar. Gıda, giyecek ve battaniye gibi temel ihtiyaçların yer aldığı yardım paketlerinin tesliminde Yeni Dünya Vakfı Gaziantep Temsilcisi Ahmet Çelik ve yönetim kurulu üyeleri ile Gaziantep AFAD İl Müdürü Sinan Atakan da hazır bulundular.
2
1