IMG-20151227-WA0000
Yeni Dünya Vakfı Antalya İl Temsilciliği Şubat ayında yapılacak açılış için çalışmalarını hızlandırdı. Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı açılış hazırlıklarını yerinde görmek ve vakıf yöneticilerini tanışmak amacıyla yaptığı ziyarette memnun olarak döndü. Yapılan ziyarete Adıyaman Üniversitesi Prof. Dr. Talha Gönüllü’ de eşlik etti. Ziyaret sırasında vakıf temsil heyeti, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda vakıf gönüllüsü hazır bulundu.
Ziyarete ev sahipliği yapan Yeni Dünya Vakfı Antalya Temsil Heyeti Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, “Yeni Dünya Vakfını Antalya ve Serik’e kazandırmaktan dolayı mutluyuz. İnşallah açılışını daha coşkulu bir şekilde Şubat ayında yapacağız. Vakfımızın 20.yıl değerlendirme ve istişare Toplantısı bir başka ifade ile Vakıf Meclisimiz, Serik’te yapılacaktır. Bunun için hazırlıklarımız büyük bir heyecanla sürmektedir.  Vakıf işi gönül işi, hizmet işidir. Burada hep birlikte el ele vererek güzel hizmetler yapmaya çalışacağız. Yeni Dünya Vakfı sayesinde çok sayıda öğrencilerimize bugüne kadar burs hizmeti ile eğitim, kültür alanlarında  önemli hizmetler verilmiştir. Antalya Temsilciliği olarak bu yıl da 125 öğrencimize burs vermekteyiz. Vakıf Genel Merkezimizin destek ve rehberliğinde gelecekte çok daha hayırlı işlere imza atacağımıza inanıyoruz” dedi.
Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu ise, “Osmanlı bir vakıf medeniyetidir. Medeniyet vakıflarla ihya ve inşa edilmiştir. Yeni Dünya Vakfı bundan 19 yıl önce kuruldu. İnşallah Allah kısmet ederse 20’nci yılımızı büyük bir coşkuyla ve düzenleyeceğimiz anlamlı etkinliklerle Antalya’da kutlayacağız. 20.Yıl hazırlıklarını ve Temsilcilik çalışmalarını  yerinde görmek amacıyla yapmış olduğumuz bu ziyaretten son derece memnun oldum, bu ziyarette bizi yalnız bırakmayan Adıyaman Üniversitesi Prof. Dr. Talha Gönüllü Bey’e teşekkür ederim, oda bir gönül ve vakıf insanıdır.”
Yeni Dünya Vakfı Antalya Temsil Heyeti Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Kurucu Heyeti Başkanı Zekai Dursun ve emeği geçen herkese  teşekkür ederek sözlerini sürdüren Göksu “Herkes şunu iyi bilmeli ki, vakıf işleri gönül ve fedakarlık isteyen işlerdir. Bu vakıf sayesinde gençlerimize sahip çıkarak onların yeni Türkiye’nin inşasında sorumluluk sahibi, idealist gençler olması için azami gayret göstererek geleceğe hazırlamaktayız. Böyle güzel bir amacı Antalya’da yeşertmek ve destek vermek maksadıyla kurulan Antalya Temsilciliği’mizin tüm temsil heyetini, kadın ve gençlik kollarını ve emeği geçen herkese başta sayın başkan olmak üzere  kutluyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Günü birlik ziyaretimizde bu coşkulu karşılamanın açılışta çok daha görkemli ve iz bırakıcı olacağına inanıyorum.”
yeni-dunya-vakfi-il-temsilciligi-serik-te-aciliyor