Antalya İl Temsilciliği İftarda Gençlerle Buluştu… - Yeni Dünya Vakfı

Antalya İl Temsilciliği İftarda Gençlerle Buluştu…

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 27 Haziran 2016

Yeni Dünya Vakfı Antalya Temsilciliği İl Gençlik Kolları, Yeni Dünya Vakfı Antalya Temsil Heyeti Başkanı ve aynı zamanda Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık’ın katkılarıyla iftar programı düzenledi.
Vakfın iftar programına; Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, Serik Kaymakamı Dr. Rıfat Altan, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Serik Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, Ak Parti MKYK Üyesi Mustafa Toklu, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş ve yaklaşık 900 genç katıldı.
“Geleceğin Gençlerin Elinde Olduğunun Bilincindeyiz”
Düzenlenen iftar programında açılış konuşmasını Antalya İl Temsilciliği Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Söker yaptı. Söker konuşmasında, kardeşlik vurgusu yaparak şunları söyledi : “Vakfımızın amacı insanların mutluluğunu tesis etmek ve birlik beraberlik bağlarını güçlendirmek.
Gelecek gençlerimizin ellerinde olduğu bilinciyle gençlik yapılanmalarına oldukça önem veriyoruz. Bu tür buluşmalar aramızdaki kardeşlik duygularının pekişmesini sağladığı gibi aslında bir araya geldiğimizde ne kadar büyük bir güç olduğumuzu görmemiz açısından da oldukça önem arz etmektedir. Gençlik projelerimiz hayata geçiriyoruz ve sağ olsun YDV Antalya İl Temsil Heyeti Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ramazan Çalık desteklerini bizlerden hiç eksik etmiyor”
“Çalık, Gençlerimiz Bizim En Doğru Yatırımımız”
Gençlik buluşmasında misafirlere hitap eden Prof. Dr. Ramazan Çalık: “Yeni Dünya Vakfı bildiğiniz üzere Serik’e açılalı çok olmadı ama kısa zamanda çok güzel projelere imza attık ve çalışmalarımız devam ediyor. Sosyal, kültürel faaliyetlere önem veriyoruz. Biz sadece belediyecilik hizmetleri ile değil aynı zamanda sosyal kültürel çalışmaları da oldukça önemsiyoruz. Gençlerimizin böylesine güzel işlerde aktif rol almaları beni oldukça mutlu ediyor. Geleceğimiz olan gençlere yatırım yapmak geleceğimizin inşası için en doğru iştir.” ifadelerini kullandı.
Genel Başkan Mahmut Göksu ise “Vakfımız, Milli manevi değerlerimize bağlı idealist ve aynı zamanda vizyon sahibi gençler yetiştirmek arzusunda olan bir vakıftır.” dedi.
Semazen gösteri ile devam eden program karşılıklı hediye takdimleri ile sona erdi.