ANKARA'DA KADIN STK TEMSİLCİLERİ BULUŞMASI

Yeni Dünya Vakfı Ankara Şube Kadın Kolları, düzenlediği kahvaltı programında Ankara’da faaliyet gösteren Kadın STK temsilcilerini bir araya getirdi.
Keçiören Estergon Kalesi’nde gerçekleşen programda konuşan Yeni Dünya Vakfı Ankara Şube Kadın Kolları Başkanı Hatice Tekcan, davetlilere vakıf faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdi. Yeni Dünya Vakfı’nın milli ve manevi duyguları gelişmiş, sosyal hayatın içinde olan, ülke ve dünya gündemine kayıtsız kalmayan gençler yetiştirmeyi hedef aldığını vurgulayan Tekcan, gençlerin ve kadınların eğitiminin bütün bir insanlığı etkileyeceğini, bu açıdan sivil toplum kuruluşlarının önemli olduğunu kaydetti. Toplum huzurunu bozacak her türlü olayda birlik ve beraberlik içinde hareket edilebileceğinin de altını çizen Tekcan, yapılan çalışmalarda dayanışma içinde olunabileceğini belirtti.
Programa katılan Ankara Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam da, sivil toplum kuruluşlarında kadın faaliyetlerinin önemine değindi. Toplumda kadın olmanın getirdiği sorumlulukların büyük olduğuna vurgu yapan Milletvekili Çam,  siyasetteki zorluklara da değinerek kadın faaliyetlerine her zaman destek vereceğini söyledi. Konuşmasının sonunda sosyal medyada ve whatsapp gruplarında paylaşılan mesajlara da dikkat çeken Çam, doğruluğunu araştırmadan hiç bir mesaja itibar edilmemesi gerektiğini söyledi ve bu tür mesajların yayılmaması konusunda uyarılarda bulundu.
Programa; AK Parti Ankara Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, 23. 24. Dönem Mardin Milletvekili ve Yeni Dünya Vakfı Ankara Şube Yönetim Kurulu Üyesi Gönül Bekin Şahkulubey, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Bşk. Yrd. ve Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı Seda Gören Bölük, AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Bşk. Mualla Varol, Keçiören İlçe Kadın Kolları Bşk. Mahpeyker Sert, Gazi Üniversitesi Öğretim görevlisi Prof. Dr. Elif Loğoğlu, Sosyal Bilimler Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Emel Topçu, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın eşi Hatice Ak,Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu’nun eşi Nübüvvet Göksu ve yaklaşık 50 STK temsilcisi katıldı.
Kadın STK Temsilcilerinin de görüşlerini belirttiği program fotoğrafı çekimi  ile son buldu.
20161220_120501

20161220_120733