Ankara Şubesi Gıda Kolisi Yardımı - Yeni Dünya Vakfı - Ankara Şubesi

Ankara Şubesi Gıda Kolisi Yardımı

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 2 Mayıs 2021

Ülkemiz ve dünyanın farklı coğrafyalarında ihtiyaç sahipleri zor günler geçiriyor. Milyonlarca kişi Ramazan’da yeniden hatırlanmanın umudunu taşıyor. 25 yıldır olduğu gibi bu Ramazan da ihtiyaç sahiplerine, hatırlanmayı bekleyen kimsesizlere ve sıkıntıya düşmüş çaresizlere umut olmak için yola çıkıyoruz.

Ramazan-ı Şerif, 11 ayın sultanı; sevapların kat kat yazıldığı ve üç ayların sonuncusu olan rahmet ve bereket ayıdır. Bu yılda manevi bir heyecanla yaşanıyor. Çok mübârek bir ay olan Ramazan’da oruç tutmanın, Kur’ân-ı Kerîm okumanın, sadaka vermenin, birilerine iftar ettirmenin, terâvih namazı kılmanın ayrı ayrı fazîletleri vardı. Yoksullukla mücadele eden ihtiyaç sahiplerine bayram sevinci yaşatmak için katkıda bulunan hayırseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık.

Erzak paketleri Ramazan-ı Şerif’te durumu iyi olmayan tüm aileler için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Yapacağınız bağışları hayra dönüştürmek için Yeni Dünya Vakfı Ankara Şubesi olarak yardımsever iş adamlarının da desteğini aldık. Hızlıca birbirinden hayırlı hizmetleri gerçekleştirmek üzere harekete geçerek birçok ailemize yardım eli uzattık.