Yeni Dünya  Vakfı  Ankara  Şubesi  Kadın Kolları, yeni yönetim kurulunun oluşmasının ardından yıllardan beri başarı ile devam eden programlarına yeni kategorileri ekleyerek yoluna devam ediyor.
Ankara’da bulunan ve vakıf üyesi  hanımların ve  üniversite  öğrencilerinin yoğun ilgi  ile takip ettikleri  “ İLİM MECLİSİ SOHBET  PRORAMLARI”  çerçevesinde  İletişimci-Sosyolog-Araştırmacı-Yazar-Programcı Aliye Satılmışoğlu tarafından bir sohbet programı  gerçekleştirildi.
Programa  vakıf üyesi hanımlar ve  çeşitli üniversitelerde okuyan kız öğrencilerden yoğun katılım sağlandı.
“Ayetler ve hadislerle  Aile Hayatı” konulu sohbete Keçiören Belediye Başkanı  Mustafa  Ak’ın  eşi  Hatice  Ak’in yanı sıra,  24. Dönem  AK Parti  Konya  Milletvekili Gülay Samancı, Keçiören Belediyesi  TOGEM Başkanı  Ayten Aydın Ve Yeni Dünya  Vakfı  Genel Başkanı  Mahmut Göksu’nun eşi Nübüvvet Göksu da katıldı.
VAKIF KURS PROGRAMLARINA YOĞUN İLGİ
Vakıf bünyesinde Kasım ayında başlatılan kurslara öğrenciler yoğun ilgi gösterdiler. Özellikle  YAZARLIK OKULU ve  SANAT ATÖLYESİ kursları katılımcılar tarafından ilgi ile takip edilen kurslar oldu.
Üniversitelerde okuyan kız öğrencilere yönelik olarak düzenlenen  “KARİYER PLANLAMA VE  TECRÜBE  AKTARIMI”  Programı da  Gazeteci- Araştırmacı Sultan Kara tarafından  gerçekleştirildi. Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşılan  programda, geçmiş tecrübeler masaya yatırıldı,  öğrencilerin  gelecek planlamalarına ilişkin önerilerde bulunuldu.
Hafta sonları yine  vakfın Ankara’da bulunan merkezlerinde öğrencilerin gerek manevi dünyalarının aydınlatılması ve yön verilmesi,  gerekse içinde bulunulan  süreçlere ilişkin ümmet problemlerine yönelik sohbet  programları da gerçekleştiriliyor.
Yeni Dünya  Vakfı  Ankara Şubesi  Kadın Kolları tarafından  gerçekleştirilen bu  faaliyetler aralıksız olarak devam ettirilecek.
sanat sanat ydv ydv- ilimmeclis ilimmeclissss