Ankara Şube Ramazan İftarı Geleneğine Devam Ediyor... - Yeni Dünya Vakfı

Ankara Şube Ramazan İftarı Geleneğine Devam Ediyor…

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 22 Haziran 2016

Yeni Dünya Vakfı Ankara Şubesi Ramazan ayı boyunca verdiği iftarlarına yenisini ekleyerek devam etti. Hacıbayram Camii avlusundaki meydanda gerçekleşen yoğun katılımlı iftar daveti siyaset, bürokrasi, Yeni Dünya Vakfı Genel Merkezi, Yeni Dünya Vakfı Temsilciliklerinin ve  vakıf gönüllülerinin katılımı ile gerçekleşti.
Eğitim Kültür Sanat Komisyonu Başkanı Hüseyin Kazan Hocanın kuran tilaveti ile başlayan iftar programı Ankara Şube Başkanı Ali Toköz ‘ün hoş geldiniz konuşması ve misafirlere vakfımızın yeni çekilen tanıtım filminin izlettirilmesiyle devam etti. Eski Bilim Sanayi Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ve Yeni Dünya Vakfı İstişare Kurul Üyesi İsmail Alptekin Bey vakıf gönüllülerini selamlama konuşmasının ardından akşam ezanının okunmasıyla oruçlarını açan davetliler Hacıbayram Camiinin manevi atmosferinde hoş sohbetlerine devam ettiler. Diyanet İşleri Merkez Vaizlerinden Hasan Çınar Hocanın iftar duasının ardından kılınan akşam namazıyla program sona erdi.