Yeni Dünya Vakfı >

Akyürek Holding Başkanı Sayın Aslan Akyürek'i Makamında ziyaret ettik..

Vakfımızın Genel Merkez İstişare Kurulu Üyeleri, Sayın Nihat Kırmızı ve Sayın Av. Yavuz Bildik ve Genel Merkezden Sayın Yunus Bostancı ile beraber Akyürek Holding Başkanı Sayın Aslan Akyürek’i şirket merkezlerinde ziyaret ederek,Vakıf faaliyet ve projelerimiz hakkında bilgi verildi.
Büyük bir alaka ve samimiyet ile ev sahipliği yapan Sayın Akyürek, Yeni Dünya Vakfı ‘nı kamuoyundan tanıdığını ve 1453 öğrenciye burs verilecek olmasının kendisini çok etkilediğini ifade etti. Ayrıca en kısa zamanda iade-i ziyarette bulunacağını söyleyen Sayın Aslan Akyürek’e çok teşekkür ediyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.