Haberler >

Adıyaman YDV Toplantısı Gerçekleştirildi

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Sayın Mahmut GÖKSU bey, Adıyaman Yeni Dünya Vakfı Şube Başkanı Orhan Çelik, İlçe Yönetim Kurulu ve Adıyaman Yeni Dünya Vakfı il yönetim kurulu olarak Kahta İlçesinde vakıf üyelerimiz ve vakıf bursiyerlerimiz ile bir araya gelerek vakıf çalışmaları hakkında toplantı yapıldı.

Akabinde Merkez Ulu Camii de 15 Temmuz Şehitleri için düzenlenen Mevlide katılarak mevlide katılım sağlayan hemşerimizle hasbihal edildi.

Kahta İlçesinde bulunan birkaç STK ziyaret edildi. Kahta Müftülüğünün Diyanet Merkezi bünyesinde açılacak Kuran Kursunun yerinde ziyaret ederek bir takım temaslarda bulunuldu. Adıyaman Samsat İlçesinde bulunulan Sahabe Safvan Bin Muattal İnsaatı devam eden cami ve türbesinde ziyaret edilerek yetkililerden bilgi alınıldı. Vakıf Bursiyerlerimizden öğrencinin aile ziyareti gerçekleştirildi. Akabinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma Gecesine katılan Sayın Genel Başkanımız Mahmut GÖKSU bey anma etkinliklerinde düzenlenen belge takdiminde yer alarak Adıyaman’da yayın yapan D2 televizyonuna canlı yayında 15 Temmuz Şehitlerini Anma Gecesinde, o gün yaşanılanlar ilgili duygu ve düşüncelerini aktardı.