5. Ayasofya Buluşmasını Gerçekleştirdik

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 30 Ekim 2020

Vakfımızın düzenli aralıkla gerçekleştirdiği Ayasofya Buluşmalarının beşincisi, önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Sarılar İnşaat Genel Müdürü Ahmet Sarı, Alkataş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Albayrak’ın katılımıyla gerçekleşti. Heyete, Yönetim Kurulu üyelerimiz Fahrettin Özdemirci, Ender Sarı ve Komisyon Yöneticilerimiz Uğur Mutlu ve Osman Kağıt da eşlik etti. Heyet, Eyüpsultan’da yapımı devam eden Eğitim Kültür Merkezi’mizde incelemelerde bulunarak programını tamamlandı.

Ayasofya’da kılınan sabah namazı ile başlayan program, daha sonra Genel Merkezimizde devam etti. Vakıfta yapılan kahvaltıdan sonra vakıf çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Başkan Mahmut Göksu: “Sayın Bakanımız, iş adamlarımız ve kıymetli katılımcılar, sizleri bugün vakfımızda ağırlamaktan son derece mutluyuz. Hadım Hasan Paşa Medresesi’nde böyle güzel bir sabahı vakfımızda bizlere yaşatan Sayın Bakanımıza, iş adamlarımıza ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Daha sonra söz alan Bakan Mehmet Cahit Turhan, “Yeni Dünya Vakfı’nın çalışmalarını takip ediyoruz. Aslolan insan yetiştirmektir, inşallah insanın inşasında Yeni Dünya Vakfı’nın çabaları hayırlı neticeler verecektir. Eyüp’te inşası devam eden Eğitim Kültür Merkezi tamamlandıktan sonra vakıf çalışmaları Eyüpsultan’ın manevi ikliminde artarak devam edecektir. Vakfımızda böyle sabah birlikteliği beni son derece mutlu etmiştir, bu davetiniz için teşekkür ederim.” dedi.

Ardından Eyüpsultan’a geçen heyet, yapımı devam eden Eğitim Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulunarak programı tamamladı.