YeniDünyaVakfı

20-22 Şubat tarihleri arasında Afyon/Sandıklı’da yapmayı planladığımız 19. Vakıf Meclisi Değerlendirme ve İstişare Toplantısının adresi bize sunulan kontenjanın çok üzerinde yoğun bir katılım listesi olduğu için değiştirilmiştir.

Siz vakıf dostlarımızın daha yakından tanışmasına ve kaynaşmasına vesile olacak, hem istişare toplantılarımızı yaparken hem de tatil yapabilme imkânı veren, bay – bayan katılımcıların sosyal donatıları rahatlıkla kullanabilmesi için Antalya/ Manavgat – Silence Beach Resort oteli olarak değiştirilmiştir. Otelde belirtilen tarihlerde sadece vakfımız mensupları bulunacağından, genel dizayn vakfımızın arzusu doğrultusunda gerçekleşecektir. Otelin genel bilgileri www.silence.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Ulaşım tüm katılımcıların kendi imkânları ile gerçekleştirilecektir. Hızlı tren ile Konya’ya gelen arkadaşlar aynı bilet ile otobüs yolculuğuna devam ederek 3 saat içerisinde ulaşabilmektedir. Durumu bilgilerinize arz eder, tüm katılımcılara şimdiden hayırlı yolculuklar dileriz.

Genel Merkez İletişim :    Yunus BOSTANCI – 0532 593 63 06

Ankara Şube İletişim   :     İsmail ATANAK – 0530 241 37 38