Burs Sonuçları >

Yeni Dünya Vakfı İstanbul Genel Merkez Mülakat Listesi Açıklandı

Yeni Dünya Vakfı Burs Başvuruları Ön Değerlendirmesi Sonuçlandı

Yeni Dünya Vakfı 20 Ağustos-8 Eylül arasında kabul ettiği burs başvuruları ön değerlendirme sonuçları açıklandı.

Mülakata katılmayı hak kazanan öğrenciler; mülakat yerinde, belirtilen gün ve saatte zamanında bulunmalıdırlar.

Şimdilik İstanbul ve çevre illerin (Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Yalova, Kocaeli, Sakarya) mülakat yer, tarih ve saatleri belirlenmiştir.  İstanbul ve bu illerdeki bursiyer adayları İstanbul’da aşağıdaki adreste mülakata katılacaklardır.

Eski bursiyerlerimiz, Yüksek Lisans, Doktora, Yurtdışı başvuruları ve diğer illerin mülakat yer, tarih ve saatleri ilerideki günlerde açıklanacaktır.

İstanbul Mülakat Yeri: Yeni Dünya Vakfı Genel Merkezi-Hadım Hasan Paşa Medresesi

Adres: Alemdar Mah. Prof. Dr. Kazım İsmail Gürkan Cad. No:15 Fatih (Cağaloğlu)/ İSTANBUL Telefon: 0212 526 33 34

Mülakata gelirken getirmeniz gereken belgeler:

• Başarı Belgesi (Ara sınıflar için Transkript. Yeni Kayıtlar için ÖSYM Kazandı Belgesi)

Sonuçlara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

YDV ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI-1