Genel Başkan Göksu ve Vakıf Heyeti İstanbul'da Bir Dizi Temaslarda Bulundu

Genel Başkan Mahmut Göksu ve beraberindeki vakıf heyeti bugün İstanbul’da kurum ziyaretlerinde bulundu. Başkan Göksu’ya, Mütevelli Heyeti Üyesi Mustafa Akçay, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çelik, Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Çukur ve Evler ve Yurtlar Komisyonu Başkanı Hamit Öncü eşlik etti.

Göksu ve vakıf heyeti ilk olarak İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları Derneği (İGTOD) Başkanı Mustafa Karlı’ya vakıf çalışmaları kapsamında bir ziyaret gerçekleştirdi. Aynı heyet ardından Eyüpsultan’da devam eden genel merkez inşaatımıza giderek incelemelerde bulundu.

Heyet ardından Türk Dili ve Edebiyatı Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirerek Ekrem Erdem ile bir araya geldi. Ziyaret esnasında vakıf çalışmaları üzerine çeşitli istişarelerde bulunuldu.

Yeni Dünya Vakfı heyeti ardından İlim Yayma Cemiyeti Genel Müdürü Mesut Tan, İlim Yayma Cemiyeti Teşkilat Müdürü Rafet Gayretli, İYC Kaynak Geliştirme Müdürü Ahmet Bingöl, İYC Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Bozkurt ve İYC Teşkilat Bölge Yöneticisi Mücahid Günaydın ile bir araya geldiler.