VAKFIMIZ, KUVEYT TÜRK OBASI FESTİVALİNDE!

T.C. Kuveyt Büyükelçiliği Himayesinde, geleneksel sporlar, el sanatları ve eşsiz lezzetleri ile Türk kültürünün seçkin örneklerinin sergilendiği Kuveyt Türk Obası Festivalinde yerimizi aldık.

Yeni Dünya Vakfı olarak bu yıl ikincisi düzenlenen Kuveyt Türk Obası Festivali/Kuveyt Turkish Village Fest’te yerimizi aldık.

Yaptığımız çalışmaları vakıf öğrencilerimiz ile standı ziyaret eden konuklarımıza anlatıyoruz. Uluslararası televizyonlara İngilizce-Arapça demeçler verildi. 20 gün boyunca sürecek olan festivalde öğrencilerimiz vakfımızın kendilerine kattığı tecrübelerden, yurt imkanı, burs faaliyeti, kamp çalışmaları, teknik geziler, kültür sanat etkinlikleri gibi bir çok çalışmaya ev sahipliği yapan vakfımızın çalışmaları anlatılacak.