YENİ DÜNYA VAKFI BURS BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR.Sevgili Gençler 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı hepimize hayırlı olsun. Vakfımız her yıl olduğu gibi bu yıl da sizlerin öğrenimine katkı sağlayacaktır.

Yeni Dünya Vakfı Kurulduğu 1996 yılından bu yana ana gaye olarak, ülke gençliğinin maddi manevi donanımlarla mücehhez yetişmesi için elinden gelen gayreti ortaya koymaktadır. Her yıl olduğu gibi bu yıl da vakfımız imkanları ölçüsünde burs vermeye devam edecektir.

2013-2014 dönemi eski bursiyerlerimizin mutlaka başvuruda bulunması ve mülakata katılması gerekmektedir. Aksi halde burs işlemleri dikkate alınmayacaktır.

Burs takvimi:

Burs müracatları 20 Ağustos – 08 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılacaktır.

Burs Müracaat Şekli:

www.yenidunyavakfi.org adresinden online olarak yapılacaktır

(www.yenidunyavakfi.org adresinden Formlar menüsünden “Burs Müracaat Formu” doldurularak başvuru yapılacaktır.)

Burs mülakatları 12.09.2014-22.09.2014 tarihleri arasında randevu ile yapılacaktır. (Başvurusu kabul edilen bursiyer adaylarının mülakat randevuları sitemizde listeler halinde ayrıca duyurulacaktır.)

Burs Mülakatlarının Yapılacağı Yerler:

İstanbul Genel Merkez

Ankara Şube

İzmir İl Temsilciliği

Antalya İl Temsilciliği

Adıyaman İl Temsilciliği

Adıyaman (Gölbaşı) İlçe Temsilciliği

Bursa İl Temsilciği

Gümüşhane İl Temsilciliği

Giresun İl Temsilciliği

Gaziantep İl Temsilciliği

Kırıkkale İl Temsilciliği

Konya İl Temsilciliği

Iğdır İl Temsilciliği

Mardin İl Temsilciliği

Not: Yukarıda sayılan illerin dışındaki diğer illerden müracaat eden bursiyer adaylarının mülakatları İstanbul Genel Merkez, Ankara Şube veya yukarıda yazılı İl-İlçe Temsilciliklerinde yapılacaktır.

Bursiyer Listelerinin Açıklanması: 8 Ekim 2014 tarihinde internet sitesinden duyurulacaktır.

Burs Belgelerinin Takibi: 08-25 Ekim 2014

Bursların Verilmesi: 15 Kasım 2014 – 15 Haziran 2015 (8 Ay)

Vakfımızın sağlayacağı burs miktarları aşağıdaki şekildedir:

İlköğretim-Ortaokul:75 TL

Lise : 100 TL