Genel Merkez >

ULUSAL BASIN ZİYARETLERİ BAŞLADI

YDV Genel Merkez Kurumsal İletişim Sorumlumuz Abdullah Yılmaz, YDV Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Tanıtım Medya Birim başkanlarının yanı sıra Medya -İletişim ihtisas grubu öğrencilerine yönelik Yeni Şafak Gazetesi ve TV Net’e ziyaret düzenledi.
Albayrak Grubu Kurumsal İletişim Asistanı Fatih Emre Tuğrul tarafından karşılanan heyet, ilk olarak TV Net stüdyolarını gezdiler. Ana kumanda ve reji odalarını dolaşarak işleyiş hakkında bilgi alan gençler, çalışanlarla sohbet etme imkanı da buldular.
Ziyaret esnasında denk geldikleri canlı yayını kamera arkasında takip ederek stüdyo ortamını da tanıyan gençler, daha sonra kurumun yazılı basın organları olan Yeni Şafak Gazetesi ve dergi bölümüne geçtiler. Tüm birimler tek tek dolaşılırken ilgili personeli dikkatle dinleyip notlar alan gençler, Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül ile de tanışıp bir süre sohbet ettiler. Heyeti oldukça sıcak bir şekilde karşılayan Karagül’e, vakfımız adına Abdullah Yılmaz plaket takdim etti.
Son olarak Yeni Şafak Gazetesi Haber Müdürü Recep Yeter, gençlerle bir araya gelerek kariyer ve tecrübe paylaşımına dair kısa bir söyleşi gerçekleştirdi.
Vakfımızdan burs alan ve aralarında uluslararası öğrencilerin de bulunduğu iletişim fakültesi öğrencilerine yönelik ulusal medya kuruluşu ziyaretlerimiz periyodik olarak devam edecek.
file3
file-1