Kırıkkale Temsilciliğinden Göz Dolduran İftar...

Yeni Dünya Vakfı Genel Merkez ve Temsilciliklerde iftar programları devam ederken Kırıkkale Temsilciliği, Adalet Bakanı Sn. Bekir Bozdağ’ın teşrifiyle göz dolduran iftar programı gerçekleştirdi. Bakan Bozdağ’ın yanı sıra iftarda  Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Ak Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ilçe kaymakam ve belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcilikleri ve kalabalık bir davetli protokol topluluğu yer aldı.
Yemekten önce Kuran tilaveti gerçekleştirildi. Ardından Müftü Bey iftar duasını gerçekleştirdi. Yemekte önce konuşan Yeni Dünya Vakfı Kırıkkale Temsil Heyeti Başkanı Satılmış Aksun, Vakfın kardeşlik, paylaşma, dayanışma, imkanı olan ile imkanı olmayan arasında kurulan bir köprü olduğunu vurguladı. Yapmış olduğu çalışmalar, önümüzdeki zaman için 100 öğrenciye burs imkanı sağlanacağını ve eğitime önem verdiklerini belirtti. Ardından Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, vakıfların önemine değindi.herkesin birbirine destek olması gerektiğini ifade ederek Kırıkkale için, vakfımız için önemsendiğimizden mutluluk duyuyoruz dedi.
Ardından konuşan Adalet Bakanı Bozdağ ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ak Parti hükümetinin milli duruştan taviz vermediğini ve bu istikrardan rahatsız çevrelerin bulunduğunu belirtti. Bakan Bozdağ, şunları söyledi:
“Allah’a şükür güçlü bir devletimiz var. Güçlü bir milletimiz var. Bu güçlü devlet, güçlü millet, dirayetli hükümet kahraman güvenlik güçlerimiz olduğu sürece bizim alt edemeyeceğimiz iş yoktur. ”
Programın sonunda Adalet Bakanımız Sn. Bekir Bozdağ’a, Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı ve Kırıkkale Temsil Heyeti Başkanı birlikte Kaneviçe işlemeli el yapımı desenli vazo tablosu hediye ettiler.