Bursiyerler >

İZMİR TEMSİLCİLİĞİ YENİ DÖNEME HAZIR!

Yeni dünya Vakfı İzmir Temsilciliği tarafından, yeni dönem bursiyerlere yönelik burs kayıtlarını tamamlama, vakfı tanıma ve tanışma amacıyla bir program düzenlendi.
Misafirhanede gerçekleşen programda İzmir Temsil Heyeti Başkanı Hayrettin Aydın, öğrencilere yaptığı konuşmada Yeni Dünya Vakfı’nı, faaliyetlerini ve geleceğe dair planlarını anlattı. Genç kelimesinin Farsça’da ‘Hazine’ anlamına geldiğini belirten Başkan Aydın, gençlerle çalışmanın ve onları yarınlara hazırlayabilmenin ülke ve millet açısından ne kadar önem arz ettiğinden bahsederek Yeni Dünya Vakfı olarak temel amaç ve gayelerinin de bu olduğu söyledi.
Program öğrencilerin kendilerini tanıtma konuşmaları ve evrak teslimiyle sona erdi.
dsc00898
untitled-1