BAHREYN'DE ÜLKEMİZİ YENİ DÜNYA VAKFI TEMSİL EDECEK

Bahreyn’de düzenlenecek olan Uluslararası Gençlik Konferası’nda ülkemizi Yeni Dünya Vakfı burisyer öğrencisi Zeynep Özel temsil edecek.
Bahreyn Krallığı Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenli olarak organize edilen Uluslararası Gençlik Konferansında, bu yıl ülkemizi temsil edecek 4 öğrenci arasında Yeni dünya Vakfı Ankara Şube bursiyeri ODTÜ Matematik öğrencisi Zeynep Özel yer alıyor.
Birleşmiş Milletler nezdinde gerçekleştirilen konferans, birçok ülkeden 18-30 yaş arası gençlik heyetlerini ağırlıyor. Ülkemizin de Gençlik ve Spor Bakanlığı kanalıyla davet edildiği konferansta ülkemizi temsil edecek olan Zeynep Özel’i tebrik eden Genel Başkan Mahmut Göksu, Ankara Şube Başkanı Ali Toköz ve Ankara Şube Kadın Kolları Başkanı Hatice Tekcan bu tip uluslar arası faaliyetleri önemsediklerini ifade ettiler.
Seminer, sempozyum ve çalıştay gibi bir çok etkinliğin yer aldığı konferansta; tüm dünyadan gençlerin bir araya gelip deneyimlerini paylaşmaları, gençlerin kişisel gelişimlerinin desteklenmesi ve gençlerin çevrelerini olumlu anlamda etkileyebilme kabiliyetlerinin ortaya çıkarılması amaçlanıyor.
Bahreyn uluslar arası (3)
Bahreyn uluslar arası (4)