Yeni Dünya Vakfı >

Yurt Öğrencilerimiz için Kurban Bağışı...

kurbanbagiss
Vakfımızın Ankara/Keçiören’de bulunan Yüksek Öğrenim Kız Yurdunda kalan öğrencilerimiz için kurban bağışında bulunabilirsiniz.
Kurban bedeli: 800 TL
Vekalet yoluyla kurbanlarınızı Yeni Dünya Vakfı Kız Yurdu Öğrencilerine bağışlamak isteyen hayırseverler, aşağıdaki banka hesap bilgilerine kurban bedelini yatırabilir veya Hacı Bayram Veli’de bulunan Ankara Şubedeki yetkili kişilere makbuz karşılığı nakit teslim edebilirler. Banka hesabına yapılan ödemelerde tutarın kurban bağışı olduğu ve kurbanın kimin adına kesileceği mutlaka bildirilmelidir.
ANKARA ŞUBE
Yetkili: İsmail ATANAK (Şube Koordinatörü)
Adres: Hacı Bayram  mah. Ahiler Sok. No:1  Ulus/Altındag/Ankara
Telefon: 0312 324 00 66