Yeni Dünya Vakfı Ankara Şube Kadın Kolları’nın aylık periyotlarla düzenlediği İlim Meclisi sohbet programlarına bu ay Ankara Müftülüğü Vaizesi Zehra Tuncel Hanımefendi konuk oldu.
Yeni Dünya Vakfı Hacı Bayram Şubesi’nin sıcak ortamında gerçekleştirilen program da Aile İçi İletişim konusu konuşuldu. Aile içinde sağlıklı bir iletişim kurmanın yollarını anlatan Zehra Tuncel, ikili ilişkilerde de dikkat edilmesi gereken iletişim kurallarını Peygamber Efendimiz’in (s.a.v.) hayatından örnekler vererek anlattı. Konukların da soru sorarak katılım sağladığı program Zehra Tuncel Hocamızın güzel dualarıyla son buldu.
Yeni Dünya Vakfı Ankara Şube Kadın Kolları Başkanı Hatice Tekcan hanımlara yönelik bu tür sohbet programlarının devam edeceğini bildirdi. İlim Meclisi’nin aylık olarak farklı konu ve konuklarla devam edeceğini söyleyen Hatice Tekcan Esma-i Hüsna Sohbetleri’nin de 15 günde bir olarak gerçekleşeceğini söyleyerek Ankaralı hanımları Yeni Dünya Vakfı’na davet etti.1 2