Yeni Dünya Vakıf Ailesi Bodrum'da Buluştu... - Yeni Dünya Vakfı

Yeni Dünya Vakıf Ailesi Bodrum'da Buluştu…

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 18 Mayıs 2016

Yeni Dünya Vakfı Genel Merkez, Ankara Şube ve İl Temsilcilikleri; Yeni Dünya Vakfı İş Adamları Konseyi’nin düzenlediği İş Adamları Zirvesi için 13-14-15 Mayıs tarihlerinde Bodrum’da bir araya geldi.
Zirvede bulunan ve tanışma kaynaşma fırsatı bulan Yeni Dünya Vakfı Ailesi, sık sık görüşme fırsatı buldu.
13 Mayıs Cuma Günü, zirvenin açılış programına iştirak eden Vakıf Üyeleri, cumartesi günü sabahı Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu başkanlığında Temsilcilik Toplantısı gerçekleştirdi. Genel Merkez, Ankara Şubesi, Gaziantep, Giresun, Konya, Kayseri, Iğdır, İzmir Temsilciliklerinin yer aldığı toplantıda gündem maddeleri ve temsilcilik faaliyetleri ele alındı.
Yeni Dünya Ailesi, toplantı sonrası iş adamlarıyla beraber Bodrum’da Mavi Tur Etkinliğine katıldı. Bodrum’daki koyları yat ile gezen üyeler, demir atılan bir koyda ise denize girdi. Havaların sıcak olmamasına rağmen ikili ilişkilerin havayı ısıttığı ortamda, vakıf hassasiyetine uygun dostluk bağları güçlendi. Aynı günün akşamında üyeler, görevlendirme ve rozet takdimi programına katıldı.
15 Mayıs Pazar Sabahı, veda kahvaltısında bir araya gelen Vakıf Gönüllüleri birer birer sahneye çıkıp veda konuşması yapıp görüşlerini belirtti. Hatıra fotoğraf çekimiyle “İş Adamları Zirvesi” sona erdi ve Yeni Dünya Vakıf Genel Merkez, Ankara Şube, İl Temsilcilik Üyeleri illerine dönüş yaptılar.