Yeni Dünya Vakfının Başbakan Yardımcısı Sn. Ali Babacan'ı Ziyareti

Yeni Dünya Vakfının Başbakan Yardımcısı Sn. Ali Babacan'ı ZiyaretiYeni Dünya Vakfının Ramazan ayında yapmış olduğu geniş katılımlı iftar programına Sn. Başbakan Yardımcımız Ali Babacan’ın Sn. Başbakanımız adına katılımı nedeniyle Vakıf Mütevelli Heyeti, Ankara Yönetim ve Denetim Kurulundan bir grup vakıf yöneticisi 03.09.2014 tarihinde teşekkür ve tekrar Başbakan Yardımcılığı’na atanması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başbakanlık Merkez Binada gerçekleşen ziyaret verimli ve güzel bir atmosferde gerçekleşti. Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, Sn. Başbakan Yardımcısına yeni görevinde başarılar diledikten sonra Yeni Dünya Vakfının kuruluşunu, yaptığı eğitim – kültür, burs faaliyetlerini, 2014 – 2015 Eğitim ve Öğretim yılında Yeni Dünya Vakfının hedeflerini anlattıktan sonra yapımı devam etmekte olan “Yeni Dünya Vakfı Ankara Hacı Bayram- Veli Eğitim, Gençlik ve Kültür Merkezimiz” in açılışına davet etti.

Sn. Başbakan Yardımcısı, yapılan ziyaretten, ziyaret heyetinde bulunan arkadaşların ve Yeni Dünya Vakfını tanımaktan memnun olduğunu ifade ederek bu faaliyetlerin yürütülmesinde fedakârlık gösteren tüm vakıf gönüllüsü arkadaşları tebrik etti.