1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz. T.B.M.M.’de temsil etmeyi hak kazanan tüm vekillerimizi kutluyoruz. Milletimizin öncelikle istikrar, istikbal ve insanlık adına tek başına iktidarın yolunu açması hepimizi mutlu etmiştir. Milletimizin açtığı bu kredi umarım en iyi şekilde değerlendirilecektir.
Bu seçimde vakfımızın değişik kademelerinde görev alan arkadaşlarımızın kendi illerinden milletvekili olarak meclise girmesi bizleri ziyadesiyle sevindirmiştir. Arkadaşlarımıza bu önemli görevde başarılar dileriz. Bu vekillerimiz:

• Sabri ÖZTÜRK, Giresun Milletvekili, Yeni Dünya Vakfı – Giresun İl Temsil Heyeti Başkanı,
  • Mehmet DEMİR, Kırıkkale Milletvekili, Yeni Dünya Vakfı – Kırıkkale İl Temsil Heyeti Başkanı,
  • Âlim TUNÇ, Uşak Milletvekili, Yeni Dünya Vakfı – Ankara Şube Spor – Sosyal İşler Komisyon Başkan Yardımcısı,
  • Kemalettin YILMAZTEKiN, Şanlıurfa Milletvekili, Yeni Dünya Vakfı – Ankara Şube İstişare Kurulu Üyesi,
  • Orhan DELİGÖZ, Erzurum Milletvekili, Ankara Şube Arge – Projeler Komisyon Başkanı.

ÜYELER