Temsilcilikler >

Yeni Dünya Vakfı İzmir Temsilciliği Burs Toplantısı Yaptı

Yeni dünya vakfı İzmir temsilciliği yönetim 12-09-2014 cuma  günü saat 19.00’da temsilcilik merkezi Kemalpaşa adresinde toplandı.
Toplantı İZMİR Temsilcisi Nazım Aydın tarafından saat 19’da başlatıldı.Yeni dönem öğrenci bursları konusunda yönetim bilgilendirildi.
Bursların toplanması ve öğrencilere ulaştırılması ile ilgili komisyonların kurulması kararlaştırıldı. Burs mülakat komisyonu Komisyon Başkanı olarak Okan Bildirici seçildi.Burs temini konusunda tüm üyelerin çalışmalara yardımcı olması kararlaştırıldı.

İyi temenniler ile toplantı bitirildi.