Yeni Dünya Vakfı >

Yeni Dünya Vakfı İş Adamları Konseyi (İŞAK) Geleneksel Hale Gelen 5. Buluşmasını Gerçekleştirdi.

30 Ocak Cumartesi günü saat 18’de, Genel Başkan Mahmut Göksu himayesinde başlayan program, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Çokyaşar ev sahipliğinde saat 22’ye kadar devam etti.
Sayın Çokyaşar açılış ve hoşgeldiniz konuşmasını yaparak sözü Genel Başkan’a bıraktı.Sayın Göksu katılımcılara hitap ederek evvela bugünkü toplantıya katılımları ve istikrarlı bir şekilde her geçen gün İŞAK’ı daha da büyüttükleri için işadamlarına teşekkür etti. Şubat ayı içinde, Antalya’da yapılacak “Türk Arap Turizm ve Yatırım Zirvesi” hakkında bilgi veren Göksu, bundan sonra da böyle büyük organizasyonları hep birlikte gerçekleştireceklerini ifade etti.

Eğitim ve Kültür Komisyon Üyemiz, Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Kelam Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Arif Aytekin Hoca’nın sohbet ve duası ile toplantı devam etti. İŞAK üyelerinin can kulağı ile dinlediği Arif Hoca’nın “Hayır, Hikmet, Hizmet ve Dinî Cereyanlar” konularını işlediği sohbet, soru-cevap bölümü ile son buldu.
Sakarya Vali Yardımcısı Abdulrauf Ulusoy, Arnavutköy Bolluca Eski Belediye Başkanı Bahri Kazankaya, Arnavutköy Taşoluk Eski Belediye Başkanı Müfit Taşkın ve çok sayıda seçkin işadamının katıldığı toplantı ikili görüşmeler ve aile fotoğraf çekimi ile nihayete erdi.