Burs Sonuçları >

Yeni Dünya Vakfı Gümüşhane Temsilciliği Mülakat Listesi Açıklandı

GUMUSHANEYeni Dünya Vakfı Gümüşhane Temsilci Başkanı İsmail Hayal Gümüşhane ili için mülakat listelerinin açıklandığını duyurdu.

Yeni Dünya Vakfı 20 Ağustos-8 Eylül arasında kabul ettiği burs başvurularından Gümüşhane ili Mülakat Listesini açıkladı.

Mülakatlar hakkında Sayın Hayal şunları söyledi: “Yeni Dünya Vakfı Gümüşhane Temsilciliği olarak 21 Eylül 2014 tarihinde bursiyer adayları ile mülakat yapacağız. Mülakata gelen adaylar mutlaka belgelerini yanında getirmeli ve mülakat yerinde, belirtilen gün ve saatte zamanında bulunmalıdırlar. Yeni eğitim-öğretim yılında Gümüşhane’deki tüm öğrencilere başarılar dilerim”

Mülakata gelirken getirilecek belgeler:

• Başarı Belgesi (Ara sınıflar için Transkript. Yeni Kayıtlar için ÖSYM Kazandı Belgesi)

Gümüşhane Temsilciliği Başkanı: İsmail Hayal

Gümüşhane Temsilciliği Mülakat Tarihi: 21 Eylül 2014 Saat : 13.00-16.00