İvedik OSB Başkanı Hasan GÜLTEKİNİ Ziyaret Etti

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut GÖKSU ve YDV Ankara Şube Yönetim Kurulu İvedik OSB Başkanı Hasan GÜLTEKİN kahvaltıda ağırladı. Ziyarete, Kalkınma Bakanı Yard. YDV Projeler ve Uluslararası İlişkiler Komisyon Başkanı Mehmet CEYLAN ve Maliye Bakanı Yard. YDV Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Erdem CANTİMUR, Yeni Dünya Vakfı Ankara Şube Denetim Kurulu Başkanı Sakarya (E) Milletvekili Recep YILDIRIM, YDV Ankara Şube Spor ve Sosyal İşler Komisyon Başkanı Tokat (E) Milletvekili Ergün DAĞCIOĞLU, YDV Ankara Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osmaniye (E) Milletvekili Şükrü ÜNAL, YDV Ankara Şube Başkanı Ali TOKÖZ ve YDV Ankara Şube Yönetim Kurulu Heyeti katılım sağladı.

Ankara’nın en büyük OSB’lerinden biri olan ve 7500 işletme ile 107 bin kişiye istihdam sağlayan İvedik OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan GÜLTEKİN konuşmasında, vakıf çalışmalarının zor ve zahmetli çalışmalar olduğunu, bu çalışmalara hizmet eden kişi ve kurumların çok hayırlı işler yaptıklarını ve vakıfta hizmet eden bireyin maddi karşılık beklemeden ve başka bir çıkar beklentisi içinde olmadan kendi isteği ile sürdürdüğü faaliyetler olduğunu söyledi.

Vakıf Genel Başkanı Mahmut GÖKSU da “Bu birlikteliği sağlayan İvedik OSB Başkanı ve yönetim kuruluna Başkan’ın nezdinde ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi ve daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yeni Dünya Vakfımızın sloganı doğrultusunda “Yeni Bir Dünya için çalışıyoruz.” Bu anlayışla yola çıkan vakıf yönetimimiz,  burs vermenin yanı sıra öğrencileri hayata en iyi şekilde hazırlamak için çalışmaktadır. Öncelikle amacımız gençlerimizin milli ve manevi değerlere bağlı, bilgili, kültürlü, ahlâklı, yeniliklere açık, aydın birer şahsiyet olmalarını sağlamakla birlikte, eğitim amaçlı seminerler ve geziler de vakfımız tarafından düzenlenerek gençlerimizin her açıdan donanımlı yetişmesi sağlanmaktadır. İnanıyorum ki sanayicimizde sosyal sorumluluk ilkesi ile bizim bu gayretlerimize gayret katarak vakfımızın daha verimli olmasına yardım edecektir. Ankara’da Hacı Bayram Camii yanında tarihi doku içerisinde yer alan kültür merkezimizin inşa çalışmaları devam etmektedir. Allah nasip ederse bu kültür merkezimizle daha kapsamlı toplantıları düzenlemeyi arzu etmekteyiz. Vakfımız yurt genelinde şube ve temsilcilikler açarak kurumsallaşma çalışmalarını özverili bir şekilde sürdürmektedir.” dedi.

İvedik OSB bölgesinde kurulmuş bulunan Anadolu Sanayisini Kalkındırma ve Girişimcilik Derneği ASKAN-DER’e bir ziyaret gerçekleştiren YDV Genel Başkanı Mahmut GÖKSU ve YDV Ankara Şube Yönetim Kurulu, ASKAN-DER Yönetim Kurulu Başkanı Zafer EROĞLU ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler. ASKAN-DER Başkanı Zafer EROĞLU bu ziyaretten dolayı YDV Genel Başkanı ve YDV Ankara Şube Yönetim Kurulu’na bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi.