10985229_439451682875609_5523447104713004922_n

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Sn. Mahmut GÖKSU, Başkan Yardımcısı Sn. Mustafa ÇOKYAŞAR ve İstişare Kurulu Üyesi Sn. İsrafil KIŞLA’dan oluşan heyet İstanbul Eyüp’te açılan Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı  İstanbul Genel Merkezi açılışına katıldı.
Heyetimiz, vakıf açılışına katılan TÜRGEV Genel Başkanı Sn. Av. Arzu AKALIN, TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Necmettin Bilal ERDOĞAN, ve TÜRGEV Genel Müdürü Ali ÇEVİK ile görüştüler. TÜRGEV’in Türkiye genelinde yapmış olduğu yurt faaliyetlerinden dolayı teşekkür ve tebriklerini ileten heyetimiz bu çalışmaların daha da geliştirilebilmesi için her zaman katkı sunmaya hazır olduklarını belirtti.
TÜRGEV heyeti ise Yeni Dünya Vakfı’nın çalışmalarından haberdar olduklarını, güzel ve hayırlı yatırımlarından dolayı başarı dileklerini ilettiler.
Ankara Hacı Bayram-ı Veli’de yaptığımız şube ile kendilerine komşu olduklarını, bazı faaliyetlerde ortak hareket edebileceklerini ve bu durumdan dolayı da son derece mutluluk duyacaklarını ifade ettiler. Daha sonra yeni açılan genel merkez binası tanımı yapıldı. Açılış programı karşılıklı hayır temennileri ile son buldu.