IMG_1429
Yeni Dünya Vakfı’nın her ay mutad hale getirdiği Koordinasyon Toplantısı, Mütevelli Heyeti Üyemiz Gazi Akmercan ev sahipliğinde 7 Eylül Pazartesi günü İstanbul Esenler’de bulunan Akmercan Şirket Merkezinde toplandı.
Mütevelli Heyeti,  Genel Merkez Yönetim ve Denetim Kurullarının katılımı ile gerçekleşen Koordinasyon Toplantısı; Esenler Kültür Merkezi’nde İstişare Kurulu,Kadın ve Gençlik Kolları ile Komisyon üyelerinin de katılmıı ile genişletilmiş olarak devam etti.
Koordinasyon Toplantısı’na Vakıf Genel Başkanımız Mahmut Göksu, Onursal Başkanımız Halil İbrahim Demir, Mütevelli Heyetimizden Ekrem Görçeker, Mustafa Çokyaşar, Kahraman Galav, Hasan Tekke, Mehmet Çelik, Gazi Akmercan, Mustafa Akçay, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimizden Fatih Çetin, Şenel Kızılca, Genel Merkez Denetim Kurulu Üyelerimizden Ali İhsan Yılmaz, Abdullah Yılmaz ve M. Sadi Öksüz katıldılar.
Genişletilmiş Koordinasyon Toplantısı yeni dönem burs taahhütleri ve burs süreci, Keçiören Kız Yurdu, Kurban Bağışı, vakıf şuuru konu başlıkları altında yaklaşık olarak 4 saat sürdü. 2014-2015 burs döneminde verdikleri burs taahhütlerini yerine getiren hamilere “Teşekkür Belgesi” takdiminin ardından katılımcılarla birlikte çekilen aile fotoğrafı ile program son buldu. Vakıf Genel Başkanı Mahmut Göksu; geniş katılım için ayrı ayrı herkese teşekkür etti.
Ekim ayı Koordinasyon Toplantısı’nın Gümüşhane Temsilciliği ev sahipliğinde yapılması kararlaştırıldı.
IMG_1500 IMG_1520 IMG_1527 IMG_1564 IMG_1587 IMG_1606 IMG_1645 IMG_1662 IMG_1670 IMG_1689 IMG_1708 IMG_1719 IMG_1729 IMG_1746 IMG_1770 IMG_1783