Duyurular >

YDV Bitlis Ahlat Erkek Gençlik Kampı - Yeni Dünya Vakfı - Etkinlikler

YENİ DÜNYA VAKFI, kurulduğu günden bugüne eğitim, kültür, sosyal ve sportif faaliyetler çerçevesinde birçok kamp, seminer, sohbet, konferans, grup okumaları, ulusal ve uluslararası geziler ve özel programları hayata geçiren vakfımız yurt faaliyeti de yapmaktadır. Vakfımızın genel merkezi İstanbul’da olup, Türkiye genelinde 20 Şubesi bulunmaktadır.

Gençlerimizin zihnen ve bedenen daha sağlıklı gelişmesi, eğitim faaliyetleri kapsamında vakitlerini kaliteli geçirmeleri adına bakanlığa bağlı gençlik kampı merkezlerinde etkinlikler düzenlemeyi planlamaktayız.

Sizleri de bekliyoruz ????

B A Ş V U R U

Tarih: 13-17 Ağustos 2021

*Ücretsizdir.
*Başvurunuzun kabul durumu SMS ile bilgilendirilecektir.