Yeni Dünya Vakfı, Eyüp Belediye Başkanını ziyaret etti. - Yeni Dünya Vakfı

Yeni Dünya Vakfı, Eyüp Belediye Başkanını ziyaret etti.

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 25 Kasım 2014

EYUP_BELEDİYE_BASKANI_ZİYARET

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, Başkan Yrd. Mustafa Çokyaşar, Mütevelli Heyet Üyesi Kahraman Galav, Ekrem Görçeker, YK Üyesi Şenel Kızılcadan oluşan heyet Eyüp Belediye Başkanını makamında ziyaret ederek yeni görevinden dolayı kutlayarak başarılar dilediler. Ayrıca Vakıf çalışmaları hakkında bilgi veren Sn. Göksu, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ortaklaşa gerçekleştirilen “Sağlam Genç İradeli Lider” projesinde destek veren kurumlar arasında olan Eyüp Belediyesine teşekkür etti.

Eyüp Belediye Başkanı Av. Remzi Aydın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek söz konusu projenin çok verimli ve güzel olduğunu; bu projenin belli bir bölümünü de Eyüp ilçemizde yürütülmesini arzu ettiklerini belirterek bu tür kültürel faaliyetlerde vakıflarla daima işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyledi. Samimi ve verimli geçen bu ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çekilerek program sona erdi.