VAKFIMIZDAN SETA’YA ZİYARET - Yeni Dünya Vakfı

VAKFIMIZDAN SETA’YA ZİYARET

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 29 Mart 2017

Yeni Dünya Vakfı Genel Merkez Kurumlar ve Uluslararası İlişkiler Komisyonu, Siyaset Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı’nı ziyaret etti.
Komisyon Başkanı Halil İbrahim Erbay, komisyon üyeleri Mesut Dündar ve Kurtuluş Siner ile birlikte, SETA Genel Müdürü Abdulkadir Çay ile görüştüler. Ziyarette vakıf çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgiler veren heyet, işbirliği yapılabilecek konularda da SETA Genel Müdürü Abdulkadir Çay ile istişarede bulundular. Yeni Dünya Vakfı’nın 21 yıllık geçmişinde insana yönelik önemli faaliyet ve çalışmalarının bulunduğunu ifade eden Komisyon Başkanı Halil İbrahim Erbay, sadece öğrencilere burs ve yurt hizmeti veren bir vakıf olmadıklarını, öğrencilerin sosyal ve eğitsel olarak hayata en iyi şekilde hazırlanabilmeleri için konferanslar, seminerler, dersler, kamplar, ve geziler düzenlendiğini belirtti.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini ifade eden Abdulkadir Çay ise, insana ve topluma yönelik tüm proje ve faaliyetlerde sivil toplum kuruluşları ile işbirliğine hazır olduklarını söyledi.