ÜSKÜDAR KAYMAKAMI DEMİRYÜREK VE AK PARTİ MALTEPE ESKİ İLÇE BAŞKANI ÇOBAN VAKFIMIZI ZİYARET ETTİ

Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Ak Parti Maltepe Eski İlçe Başkanı Av. Ümit Çoban vakfımızı ziyaret etti. Genel Başkanımız Mahmut Göksu, Başkan Yardımcısı Mustafa Üçüncü ve Kurumlar ve Uluslararası İlişkiler Komisyonu Başkanı Mustafa Özkul’un ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, vakıf çalışmalarının önemi konuşuldu. Keyifli sohbetin ardından, Başkanımız Mahmut Göksu’ya hediye takdim edildi.

IMG_6470
IMG_6473