X
Ör: Şube, Yurt veya İçerik adı ile yada anahtar kelime ile arama yapabilirsiniz.
Haberler >

Şube ve Temsil Heyeti Başkanları İstişare Toplantısı Ankara'da Gerçekleştirildi

02-03 Ağustos 2019 tarihlerinde Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen Şube/Temsil Heyeti Başkanları, Genel Başkan Mahmut Göksu, Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Üçüncü, Recep Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleriyle Ankara’da gerçekleştirilen istişare toplantısında bir araya geldi.

Şube ve Temsil Heyeti Başkanları İstişare Toplantısının ilk gününde Ankara Şube Başkanı Ali Toköz’ün açılış konuşmasının ardından vakfımızın Ankara’da bulunan 7 farklı öğrenci yurduna gidilerek incelemelerde bulunuldu. Programın akşam gerçekleşen bölümünde ise şube ve temsilciliklerin çalışmaları değerlendirildi.

İstişare toplantısının ikinci gününde ise Genel Başkan Mahmut Göksu yönetiminde 14 Şube/Temsil Heyeti Başkanıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı açılış konuşmasında Göksu: “Vakfımızın her geçen gün büyüyen hizmet ağında görev üstlenen siz değerli yöneticiler ile bir araya gelmek, vakıf çalışmalarındaki usul ve esasları, karşılaşılan aksaklıkları ve eksiklikleri müzakere etmek amacıyla bu toplantıyı gerçekleştiriyor bulunmaktayız” dedi.

Toplantıda; Recep Yıldırım tarafından Teşkilat Çalışmaları, Mustafa Üçüncü ve Mustafa Yavuz tarafından Eğitim, Kültür ve Sanat Çalışmaları, Uğur Mutlu ve Yusuf Balık tarafından Tanıtım ve Medya Çalışmaları sunumu gerçekleştirildi.

Öğleden sonraki oturumda ise Genel Başkan Mahmut Göksu, Genel Merkez İstişare Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cüneyt Yüksel, Ankara İstişare Kurulu Başkanı Mustafa Ak tarafından çalıştayın değerlendirmesi yapılarak karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Oturumun sonunda ise geçmişte görev yapan vakıf yöneticilerimize ‘Şükran Belgesi’, yeni atanan yöneticilerimize ise ‘Yetki Belgesi’ takdimi yapıldı. Akabinde hatıra fotoğrafı çekilerek çalıştay tamamlandı.

Kabul Et
Kapat