X
Ör: Şube, Yurt veya İçerik adı ile yada anahtar kelime ile arama yapabilirsiniz.
Genel Merkez >

STK'LAR, GENÇLER İÇİN TOPLANDI

Türkiye Gençlik STK’ları Platformu (TGSP) tarafından Düzce Topuk Yaylası Fenerbahçe tesislerinde düzenlenen 3 günlük kampa Yeni Dünya Vakfı da katıldı.
3- 5 Aralık tarihleri arasında Düzce’de gerçekleştirilen ve TGSP üyesi 60’dan fazla STK başkanının katıldığı kampta birçok etkinlik düzenlendi. Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde gerçekleşen kamp, gençliğe farklı alanlarda hizmet eden vakıf başkanlarının tanışmasına ve kaynaşmasına vesile olurken sabah yürüyüşleri, gece yakılan izcilik ateşi ve çeşitli spor aktiviteleri herkesin beğenisini kazandı. Kamp süresince ve yapılan toplantılarda sporun gençlerle iletişimde ne kadar önemli bir alan olduğu ortaya çıkarken, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Ömer Faruk Terzi ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan kamp süresince STK Başkanlarını yalnız bırakmayarak önemli değerlendirmelerde bulundular.
Kampın son gününe Bilal Erdoğan da katılırken, Düzce Valisi ile Emniyet Müdürü ve Garnizon Komutanının da misafir olarak ağırlandığı kamp, STK’larla devletin bir araya gelmesinin en somut örneğini teşkil etti.
TGSP komisyon çalışmalarının ele alındığı toplantıda yapılan çalışmalar gözden geçirilirken, bu toplantıların 3 ayda bir yapılmasına karar verildi.
15220096_1303798123017044_1970735788474509143_n
15267970_1203157643105991_1577906356972510154_n