Temsilcilikler >

Serik Belediyesi ve Yeni Dünya Vakfı'nın organize ettiği Umre programı kapsamında 146 dar gelirli vatandaş   Umreye gönderildi.

19 Mart Cumartesi günü Serik Belediyesi ve Yeni Dünya Vakfı’nın ortak olarak organize ettiği Umre programı kapsamında, Umreye gitmek isteyen fakat maddi gücü olmayan 146 kişi kutsal topraklara gönderildi.
Umreye gönderilen vatandaşlar ibadetlerini yerine getirip 26 Mart Cumartesi günü yurda döndüler.
Serik Belediye Başkanı ve aynı zamanda Yeni Dünya Vakfı Antalya İl Temsilciliği Başkanı olan Prof. Dr. Ramazan Çalık, ‘146 vatandaşımızı Umreye gönderdik. Umreye gönderilen vatandaşlarımız müftülük, cami imamları, kuran kursu hocaları ve muhtarlar tarafından maddi durumu yetersiz olan ailelerden seçildi.
Vatandaşlarımız ibadetlerini yapıp dün gece itibariyle döndüler, insanların hayallerini gerçekleştirmekte bir nebze olsun katkımız olduysa ne mutlu bize, onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Bildiğiniz üzere Yeni Dünya Vakfı Antalya İl Temsilciliğini Serik’te açtık; önümüzdeki günlerde vakfımız birçok sosyal projeye öncülük edecek, bizde belediye olarak vatandaşlarımızın yararına yapılan her türlü organizasyonu destekleyeceğiz.
Umreye gönderilen vatandaşlarımızın tüm masrafları Yeni Dünya Vakfı ve hayırsever iş adamlarımızın bağışları ile karşılanmıştır; belediyenin ve devletin tek kuruşu dahi harcanmamıştır.
Bu vesile ile başta,  Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, Ankara Şube Denetim Kurulu Üyesi Recep Yıldırım ve bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum,’ dedi.
IMG-20160327-WA0028