PTT'den Yeni Dünya Vakfı'na Özel Hatıra Pulu - Yeni Dünya Vakfı

PTT'den Yeni Dünya Vakfı'na Özel Hatıra Pulu

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 18 Haziran 2016

Yeni Dünya Vakfı 20. Yıl etkinlikleri çerçevesinde PTT tarafından Yeni Dünya Vakfı adına hatıra pulu bastırıldı.
Yeni Dünya Vakfı kurulduğu günden bu yana; eğitim, kültür, sanat, burs ve sportif faaliyetleriyle milletimize hizmet etme yolunda önemli mesafeler kat etmiştir. İnsanların en hayırlısı, insanlığa hizmet edendir anlayışıyla yola çıkan Yeni Dünya Vakfı, Hz. Peygamber (sav)’den aldığı bu nebevî düsturla insanlığa hizmet etmenin heyecanıyla 20 yılını geride bıraktı. 2015 yılında Bakanlar Kurulu Kararıyla Kamu Yararı Statüsü alan Yeni Dünya Vakfı, 20. Yılını farklı etkinliklerle kutlamaktadır. Bu etkinlikler PTT’nin yapmış olduğu jestle yeni bir boyut kazandı. Bu güzel jestin hayata geçmesine vesile olan PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik’e ve emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.
b3c8c532-0df5-4eec-b7df-c7fd33f9114b