Yeni Dünya Vakfı >

PROJE EKİBİNDEN TAKDİR TOPLAYAN AÇIKLAMALAR

IMG_4236

Vakıf Genel Başkanı Mahmut Göksu, hazırladıkları ve sonuçlandırdıkları projeler konusundaki çalışmaları konusunda kürsüye Prof. Dr. Seyhan Fırat, Mustafa Doğan ve İsmail Akgün’ü sahneye davet etti.
Projelerin önemine ve Yeni Dünya Vakfı’na kazandırdığı maddi ve manevi değerleri için teşekkür eden Sayın Göksu, proje ekibine başarılar diledi.

Ankara Proje Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Seyhan Fırat, projelerdeki çalışmaları sırasında destek veren herkese teşekkür etti. “Söylenecek çok şeyimiz, yapılacak çok işimiz var” diyen Fırat, Gazi Üniversitesi bünyesinde 3 önemli proje üzerinde çalıştıklarını, Yeni Dünya Vakfı’nı da projeler konusunda çok daha öncü bir konuma yükseltmek istediklerini kaydetti. Türkiye’nin AB projelerinden çok az yararlandığına işaret eden Seyhan Fırat, kaynaktan gelir elde etmenin tek yolunun yeni projeler üretmek olduğunu söyledi. Seyhan Fırat, “İnşallah önümüzdeki yıllarda Yeni Dünya Vakfı’nı çok daha ilerilere götüreceğiz” dedi.

Ankara Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Akgün, ise “İşimizin adı proje” sözleriyle başladığı sunumunda, Mustafa Doğan ile gerçekleştirmek istedikleri projeler konusunda bilgi verdi. Akgün, “Zamanımız yetşmiyir ama iyi bir planlama ile her şeye ve her yere yetişmeye çalışıyoruz.” dedi. Hacı Bayram-ı Veli Gençlik, Kültür ve Eğitim Projesi 290 bin, 110 bin TL’lik Geleceğine Kayıtsız Kalma, Geliştir Kendini ile Eğitim Seminerleri Projeleri konusunda detaylı bilgiler veren İsmail Akgün, “Birlikten güç doğar. Oluşacak güç ile vakfımızı gençlerimizi ve ülkemizi yeni bir dünya kurmak duamızla” diyerek sözlerini tamamladı.

Proje ekibinden Mustafa Doğan planlanan projeleri anlattı. Sivil toplum kuruluşu olarak vakıf ve derneklerde proje üretiminin genelde az olduğuna işaret eden Mustafa Doğan, “Ancak Yeni Dünya Vakfımızda 13 aylık süre içinde çok sayıda proje hayata geçirildi. Bu projelerle gurur ve onur duyuyorum” dedi.