KIRŞEHİRLİ GENÇLER, BOLU'DA KAMP YAPTILAR

Yeni Dünya Vakfı Kırşehir Temsilciliği tarafından Bolu’da 100 öğrencinin katılımıyla 10 gün süren kamp düzenlendi.
6-15 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen kamp boyunca her gün; Kuran-ı Kerim, değerler eğitimi, tarih bilinci, temel sağlık, bilişim dersleri ile sportif faaliyetler işlendi. Geçtiğimiz aylarda açılan Yeni Dünya Vakfı Kırşehir Temsilciliği’nin ilk kampını gerçekleştirdiklerini ifade eden Kırşehir Temsil Heyeti Başkanı Ali Kaygısız, şunları söyledi “Kırşehir’de büyük bir genç nüfus var. Hizmet anlayışının temeline gençliği oturtan Yeni Dünya Vakfı’nın Kırşehir’de de temsilciliğini açmış olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu anlamda hızlıca gençlerimize ulaştık ve 100 öğrencimizle oldukça keyifli ve verimli bir kamp gerçekleştirdik. Kamp süresince bir gün şehrin tarihi ve manevi yerlerini ziyaret ettik. İstanbul’un manevi Fatih’i,Bolu Göynük’te medfun bulunan Akşemseddin Hazretlerini de ziyaret ettik. Çubuk tabiat gölünde piknik ve çeşitli yarışmalar yaptık. Kamp süresince futbol, voleybol, basketbol futsal, masa tenisi gibi etkinlikler gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Bununla birlikte birçok alanda hızlı ve temel eğitimler verildi. Yıl boyunca eğitimlerimiz, kamplarımız ve diğer faaliyetlerimiz devam edecek. Bu çalışmalarımıza destek veren herkese teşekkür ediyoruz.”
file12
file4-2