Keçiören Belediye Başkanı Sayın Mustafa AK ve Yardımcıları Ferhat Erdoğan, Muhammet Mert, Zeki Albayrak, Tekin Başer, Adnan Baloğlu, Semih Kanıbir, Nihat Yıldız, Celal Semiz, Gürsel Yılmaz, Teminde Aytekin ve Zeki Albayrak Yeni Dünya Vakfı Ankara Şubemizi ziyaret ettiler.
Keçiören Belediye Başkanı Sayın AK; “STK’ların toplumda yaşayan yaşlı-genç her birey için çok önemli bir yere sahip olduğunu, gelecek nesillerin yetişmesinde başta aile olmak üzere STK’ların büyük destek sağladığını ve bu anlamda Yeni Dünya Vakfı’nın önemli hizmetlere imza attığını ve bu istikamette birçok bakanlıkla ortaklaşa yaptığı projelerle yakından takip etmekteyiz.” dedi.
Vakıf Genel Başkanı Sayın Mahmut Göksu; vakfımıza yapmış olduğunuz bu ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirirken sadece STK’ların değil belediyelerinde üzerine büyük görevler düştüğünü, toplumun her kesimine ulaşmanın ancak yerelde belediyelerle mümkün olacağını ifade etti.
Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından misafirler vakfımızdan ayrıldı.