"Kayıp Mirasımız" Projesi, Öğrenci Sunumlarıyla Devam Ediyor... - Yeni Dünya Vakfı

"Kayıp Mirasımız" Projesi, Öğrenci Sunumlarıyla Devam Ediyor…

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 3 Mayıs 2016

Yeni Dünya Vakfı’nın; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında yürüttüğü “Kayıp Mirasımız Endülüs, Afrika ve Balkanları Tanı(tı)yoruz” projesinin bu haftaki semineri Genel Merkezde 9 Nisan Cumartesi, saat 13:00 – 16:00 arasında gerçekleşti.
Projenin eğitim yürütücüsü Cihangir İşbilir’in moderatörlüğünde gerçekleşen seminerde bu hafta öğrencilerin sunumları devam etti. Öğrencilerden Hatice Çetintürk, Büşra Cansız, Sena Sevinç, Furkan Karakodak, Şule Öztürkeri, Sakıp Nazmus El-Bangladeşî sunumlarını yaptılar. Balkanlar ile ilgili kitaplar okuyan ve araştırma yapan öğrenciler, harita ve hazırladıkları slaytlarla sunumlarını desteklediler.
Yoğun katılımın olduğu program, Cihangir İşbilir’in sunum değerlendirmeleri ile son buldu.