25 Ağustos’ta başlayan Kastamonu Kadıdağı doğa kampı 30 Ağustos’ta sona erecek. İstanbul, Ankara, Adıyaman, Giresun ve Konya’dan kız öğrenciler ve kadın kolları üyelerimizin katılımı ile gerçekleşen kamp sportif etkinlikler ve yöresel geziler ile devam ediyor.
Yeni Dünya Vakfı adına Fatma Kotan ve Serpil Zeynep Öz hanımlar Kastamonu Müftülüğüne nezaket ziyaretinde bulunarak, Yeni Dünya Vakfı faaliyetleri ve müftülük çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
Bursiyerlerimiz ve Kadın Kollarımız; Kastamonu/Kadıdağı Doğa Kampı programı kapsamında Kastamonu Cumhuriyet Meydanı’nı gezdiler.
Yeni Dünya Vakfı Kadın Kolları ekibimiz Yakupağa Külliyesinde mola vererek günün yorgunluğunu giderip, öğle yemeğini yediler ve Kastamonu Kalesine çıkarak Kastamonu’nun güzelliklerini seyrettiler.
Akşamları YDV Kadın Kolları ve öğrencilerimiz Kastamonu gecesini ateş ve muhabbetle ısıtıyor.
Tüm katılımcılarımıza hayırlı kamplar diliyoruz.
muftuu yakupaga yakup-2 kale kale2 11140127_1654044974851753_43399133770572576_n