İşkur Genel Müdürü Dr. Nusret Yazıcı, Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu başkanlığındaki heyeti makamında kabul etti. - Yeni Dünya Vakfı

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 24 Eylül 2014

11

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, Yeni Dünya Vakfının Gençlik Kolları üyeleriyle İŞKUR Genel Müdürü Dr. Nusret Yazıcıya ziyarette bulundular.

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu ve beraberindeki heyet İŞKUR Genel Müdürü Dr. Nusret Yazıcı ve Genel Müdür Yardımcısı Cafer Uzunkaya ile bir araya geldi. Vakfımızın yeni dönem faaliyetleri hakkında paylaşımda bulunan Genel Başkanımız Sn. Mahmut Göksu’ya İŞKUR Genel Müdürü Sn. Yazıcı, İŞKUR’un gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verirken, vakıf çalışmalarını böylesine özveriyle sürdüren Başkan ve Vakıf gönüllüsü arkadaşları tebrik etti.

12